Clicky

 
Transport Online - NS kampt met problemen op het spoor

NS kampt met problemen op het spoor

NS kampt met problemen op het spoor
21-05-2019 08:31 | Storingen | auteur ANP

UTRECHT - De NS kampt dinsdagochtend met diverse seinstoringen, waardoor reizigers vertraging kunnen oplopen. Het gaat onder meer om het traject Utrecht Centraal en Arnhem Centraal. De extra reistijd daar kan oplopen tot een half uur. Naar verwachting is de storing rond 09.30 uur verholpen.

De seinstoring tussen Utrecht en Arnhem heeft ook gevolgen voor het internationale treinverkeer, omdat het traject onderdeel is van de route Amsterdam - Keulen - Frankfurt. Ook voor deze reizigers geldt een extra reistijd van maximaal een half uur.

Ook op het traject Amersfoort-Ede-Wageningen is sprake van een seinstoring, tussen Barneveld Zuid en Ede-Wageningen. De storing duurt waarschijnlijk ook tot 09.30 uur. Op het traject Arnhem - Winterswijk rijden tussen Zevenaar en Wehl geen treinen omdat er een bom uit de Tweede Wereldoorlog onschadelijk wordt gemaakt. Deze stremming duurt naar verwachting tot 12.30 uur. Tussen Zevenaar, Didam en Wehl rijden stopbussen.

Door een beschadigde bovenleiding tussen Almere Oostvaarders en Lelystad Centrum rijden daar geen treinen. Dit duurt naar verwachting tot 11.30 uur.

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Actuele Brandstofprijzen
Euro952,179
Diesel2,059

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Rijverboden
Logistieke Marktplaats

Geen advertenties gevonden

meer logistieke marktplaats