Transport Online - BN'ers prijzen optreden van Duncan Laurence

BN'ers prijzen optreden van Duncan Laurence

BN'ers prijzen optreden van Duncan Laurence
18-05-2019 23:54 | Showbizz | auteur ANP

TEL AVIV - Jan Smit en Cornald Maas reageren vol lof op het optreden van Duncan Laurence op het Eurovisiesongfestival. Na afloop van de act waren de Nederlandse commentatoren positief over de Nederlandse inzending. "Hij heeft magistraal gezongen", oordeelde Jan Smit. "Hij was veel zekerder dan afgelopen donderdag tijdens de halve finale en had een paar goede blikken in de camera."

Ook BN'er reageren positief. "Dankjewel Duncan! Dit waren voor mij -tot nu toe- de mooiste drie minuten van 2019. Ik ben er echt helemaal stil van... Nu op naar vele douze points!", reageert NPO Radio 5-presentator Bert Haandrikman. Tim Douwsma gunt de Arcade-zanger 12 Douce Points. "Wow wat goed gedaan! Zeer onder de indruk", reageert singer-songwriter Maaike Ouboter. En Luuk Ikink noemt het "Makkie".

RTL Boulevard-verslaggever Aran Bade twittert: "Duncan flikt het! Een perfect optreden voor Nederland. Hij zong Arcade met zoveel emotie. Het laatste stuk was kippenvel met het juist licht en daarna het geklap in de zaal. Arcade raakt je zoals muziek moet doen."

Muziekjournalist Stefan Raatgever van het AD: "Dit was het optreden waar alle weken en maanden schaven samenkwamen voor Duncan Laurence. Meeslepend gezongen. Beter dan tijdens juryshow. Topprestatie."

Ook internationaal regent het complimenten op Twitter. "Als Nederland dit jaar het Eurovisiesongfestival niet wint, zullen ze het nooit (meer) winnen", zegt de Belgische royaltyjournalist Wim Dehandshutter.

Jochem Myjer gunt Nederland de overwinning: "Na uitschakeling Ajax, verliespartij vandaag van Kiki Bertens en het vallen van Tom Dumoulin in de giro verdienen wij gewoon de overwinning! BAM #ned#ESF19" En Qmusic-dj Domien Verschuuren twittert: " Vocaal de aller- aller- aller- allerbeste! #TEAMDUNCAN#NLD#ESF19"Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,683
Diesel1,325

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions