Verdachten betrokkenheid dode man Lelystad langer vast

Verdachten betrokkenheid dode man Lelystad langer vast
17-05-2019 12:05 | Binnenland | auteur Redactie

LELYSTAD - Het voorarrest van de twee mannen die worden verdacht van betrokkenheid bij de dood van een 72-jarige man in Lelystad is met 90 dagen verlengd. Dat heeft de raadkamer van de rechtbank Midden-Nederland bepaald.

Maandag 29 april werd het levenloze lichaam van de man gevonden in een woning aan de Rode Klif in Lelystad. De politie heeft een 48-jarige man uit Lelystad en een 35-jarige  man uit Almere aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij de dood. De raadkamer oordeelt dat de verdenkingen stevig genoeg zijn om de twee langer vast te houden.

Eerder al besliste de rechter-commissaris dat er voldoende reden is om de mannen langer vast te houden. In de regel wordt na uiterlijk 90 dagen een pro-formazitting gepland waar onder andere de voorlopige hechtenis weer aan de orde zal komen. Die zitting is, in tegenstelling tot de zitting van de raadkamer, openbaar.Juridische Column

Verschillende brancheorganisaties hebben al aangekondigd dat het coronavirus gevolgen heeft voor de tarieven voor zee- en luchtvrachttransport van en naar China. Logistieke dienstverleners willen de kosten die zij als gevolg van het virus extra moeten maken doorbelasten aan hun opdrachtgevers, de handels- en productiebedrijven. Kan dat zomaar?


LEES VERDER
Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

NIEUWSBRIEF GEMIST?

Heeft u de nieuwsbrief van vandaag gemist?

KLIK HIER

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,788
Diesel1,472

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Foto's

Stuur uw foto's naar onze redactie, dan plaatsen wij deze voor u.

Truckoccasions

Rijverboden