Clicky

 
Transport Online - Museumplein eert Abdelhak Nouri

Museumplein eert Abdelhak Nouri

Museumplein eert Abdelhak Nouri
16-05-2019 17:04 | Binnenland | auteur ANP

AMSTERDAM - De vader en broer van Abdelhak Nouri zijn donderdag op het podium verschenen bij de huldiging van Ajax. De spelers droegen de 34e landstitel op aan de talentvolle speler, die door hartfalen ernstig hersenletsel heeft opgelopen. Ze kregen de beker en schaal overhandigd door aanvoerder Matthijs de Ligt terwijl de supporters vanaf een bomvol Museumplein "Nouri" scandeerden.

De vader bedankte de fans en zei: "De droom van mijn zoon is uitgekomen". Hij bedankte de fans en memoreerde aan de woorden van zijn zoon, die altijd zei: "Wij zijn Ajax, wij zijn de beste". Daarop zong het plein massaal: "We love you Nouri, we do".

De Ajacieden dragen allemaal het kampioensshirt met het nummer 34, het oude rugnummer van het grote talent. Voordat ze het podium rond 16.45 uur opgingen, begroetten ze vader en broer Nouri.

Burgemeester Femke Halsema werd tijdens haar korte speech uitgefloten en bekogeld met blikjes bier. Ajax-directeur Edwin van der Sar en Matthijs de Ligt wisten nog net een en ander op te vangen dat naar het podium werd gegooid.

Het Museumplein in Amsterdam is helemaal vol voor de huldiging van Ajax. Niemand mag er meer bij. De spelers werden door een uitzinnige menigte onthaald op het podium. Het plein was door de fakkels in rode rook gehuld. Op het podium ontstond een brandje, dat snel was geblust.

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Actuele Brandstofprijzen
Euro952,062
Diesel2,064

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions
Rijverboden