Nieuwe Volvo FM voor Kuster Olie

Nieuwe Volvo FM voor Kuster Olie
16-05-2019 16:33 | Nieuw Materieel | auteur Redactie

BABBERICH - Onlangs heeft Kuster Olie een nieuwe Volvo FM trekker in ontvangst mogen nemen. De nieuwe Volvo is geleverd door Volvo Trucks dealer Paashuis Bedrijfswagens. Daarnaast heeft Kuster ook een nieuwe LAG brandstofoplegger in gebruik genomen.

De nieuwe Volvo FM 4x2 trekker heeft een 420PK sterke motor en is onder andere voorzien van een Globetrotter-cabine, Media-pakket, Volvo Dynamic Steering met sability assist & persoonlijke instellingen, Dura-Bright® aluminium velgen en een Active Safety-pakket. Het Active Safety-pakket bevat rijondersteuningssystemen die het rijcomfort en de veiligheid verbeteren. Uiteraard is de Volvo voorzien van het volledige ADR pakket, maximaal geclassificeerd. Verder is deze FM voorzien van speciale bestickering, namelijk: Kuster Energy.

Deze combinatie zal ingezet worden voor onder meer het vervoer van Blauwe diesel, dé duurzame dieselbrandstof van dit moment. Deze fossielvrije diesel wordt volledig gemaakt van hernieuwbare grondstoffen.

Kuster Olie is sinds begin 1970 actief in de oliebranche en was 35 jaar gevestigd in Stokkum en vanaf 2007 actief vanuit Babberich (A12). Vanuit een boerenschuur werd de brandstof via een tankwagen geleverd aan de landbouw, transport en aan particulieren. Daarnaast heeft het bedrijf ongeveer dertig tankstations in de Achterhoek en direct over de grens in Duitsland. Het bedrijf wil zich onderscheiden door een creatieve en duurzame aanpak. Zo is er in Doetinchem een tankstation in de kleuren van voetbalclub De Graafschap en verkoopt het groengas.Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Truckoccasions

Rijverboden