200ste DAF voor Van de Brug Int. Tanktransport

200ste DAF voor Van de Brug Int. Tanktransport
14-05-2019 17:01 | Nieuw Materieel | auteur Redactie

PUTTEN - Met de levering van een nieuwe DAF XF 450, heeft van de Brug Int. Tanktransport BV uit Putten afgelopen vrijdag een 200e DAF in ontvangst genomen. Namens Bakker Bedrijfswagens mocht Gert Groeneveld de sleutels overhandigen aan Evert van de Brug, in aanwezigheid van de directie van toen & nu.

De allereerste DAF werd in 1972 in het wagenpark opgenomen. In de loop der jaren is de samenwerking met DAF en Bakker Bedrijfswagens steeds hechter geworden. Ondertussen is DAF niet meer weg te denken uit het wagenpark – van de 88 trekkende eenheden rijden er dagelijks 73 van het merk DAF rond- en hier zijn wij als Bakker Bedrijfswagens zeer trots op.

Deze mijlpaal is bijzonder; Van de Brug rijdt immers gemiddeld zo’n 12 jaar met iedere DAF truck. Bij de klassiekers wordt de DAF 3300 uit 1985 nog regelmatig ingezet voor een jubileumkonvooi of feestje. Een DAF 95 uit 2003 met bijna 2 miljoen kilometer op de teller is uit het dagelijks werk gehaald en blijft bewaard.

De relatie tussen familiebedrijf Van de Brug en Bakker Bedrijfswagens bestaat al decennia en belangrijke eigenschappen voor beide bedrijven zijn: kwaliteit, flexibiliteit en betrouwbaarheid! In 2019 is dit alweer de 5de nieuwe DAF XF die Bakker Bedrijfswagens mocht afleveren, opnieuw rijk uitgerust met Super Space Cab, zijskirts en in kenmerkende huisstijl. Deze 200ste is daarnaast opgebouwd met compressor en hydrauliek.

Van de Brug is sinds 1963 specialist in tankvervoer van oliën en vetten voor de food en non-food sector in een groot deel van west Europa. Van de Brug voldoet aan alle kwaliteitseisen en is onder andere gecertificeerd voor ISO 9001, GMP+ feed, SQAS, HACCP en SKAL. Daarnaast beschikt van de Brug over een moderne computergestuurde tankcleaning (EFTCO) en een eigen werkplaats voor het onderhouden van het totale wagenpark.Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

NIEUWSBRIEF GEMIST?

Heeft u de nieuwsbrief van vandaag gemist?

KLIK HIER

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,780
Diesel1,460

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Rijverboden