Nog twee lichamen gevonden in zaak kruisboogdoden

Nog twee lichamen gevonden in zaak kruisboogdoden
13-05-2019 16:56 | Buitenland | auteur ANP/DPA

PASSAU - In de mysterieuze zaak rond de drie kruisboogdoden in het Duitse Passau zijn nog eens twee lichamen gevonden. De dode vrouwen werden aangetroffen in het appartement van een van de drie Passau-slachtoffers, in Wittingen in Nedersaksen, zei een woordvoerder van het parket van Passau maandag.

Afgelopen weekend vonden medewerkers van een pension in Passau drie doden met pijlen in hun lichaam. Het lichaam van een 30-jarige vrouw lag in een plas bloed op de vloer van een driepersoonskamer. Op een bed ernaast lagen een andere dode vrouw (33) en een dode man (53) hand in hand. Allen waren gedood door kruisboogpijlen.

De politie vond in de kamer drie kruisbogen, twee op het bed, één nog in een tas. De 33-jarige vrouw kwam evenals de man uit Rijnland-Palts. Het drietal was vrijdag in het pension aangekomen. Hun onderlinge relatie is onduidelijk.

Wat zich precies heeft afgespeeld in de kamer is nog onduidelijk. De politie gaat er vooralsnog van uit dat de dader in Passau zelfmoord heeft gepleegd na het doden van zijn of haar kamergenoten.Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,763
Diesel1,470

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Rijverboden