Clicky


Nieuwe Volvo FH voor Hubers Logistic

Nieuwe Volvo FH voor Hubers Logistic
13-05-2019 16:37 | Nieuw Materieel | auteur Redactie

LICHTENVOORDE - Afgelopen zaterdag is deze Volvo FH 460PK 4x2 trekker door Paashuis Bedrijfswagens afgeleverd aan Hubers Logistic te Lichtenvoorde. De D13K motor met 460pk en de ruime Globetrotter cabine gaat de chauffeur veel rijplezier opleveren.

De Volvo is onder meer uitgerust met een Active Safety-pakket, Audio Advanced-pakket, I-shift Versnellingsbak en het Driver-pakket: Driver. Het Driver-pakket omvat voorzieningen en componenten die het rijcomfort verhogen en die de werkomgeving zowel veiliger als praktischer maken.

Verder is de FH ook voorzien van Forward Collision Warning met Adaptive Cruise Control en noodremfunctie. Adaptive Cruise Control (ACC) is een ondersteuningssysteem voor de chauffeur dat gebruik maakt van radar om een constant tijdsverschil aan te houden met het voorgaande voertuig.

Hubers Logistic is een internationale dienstverlener in de branche van eiertransport en logistiek en zijn al sinds 1936 actief in deze markt. Zij verzorgen dit van pluimveehouder tot supermarkt en alles wat daar tussen in zit. Met twee vestigingen in Duitsland en één in Lichtenvoorde staan zij voor u klaar.