Heisterkamp Trailerservice extra servicepartner van D-TEC Trailers Benelux

Heisterkamp Trailerservice extra servicepartner van D-TEC Trailers Benelux
13-05-2019 13:34 | Bedrijfsnieuws | auteur Redactie

OLDENZAAL - D-TEC Trailers Benelux, bekend van de trailermerken D-TEC, Vogelzang en Bulthuis heeft Heisterkamp Trailerservice, gevestigd aan de Hanzepoort in Oldenzaal toegevoegd als erkend servicepartner. Dat houdt in, dat klanten met trailers uit het D-TEC-arsenaal terecht kunnen bij Heisterkamp Trailerservice voor onderhoud, keuring en reparaties.

Heisterkamp Trailerservice is gespecialiseerd in het verzorgen van onderhoud, reparaties en keuringen van trailers. Of het nu gaat om koeltrailers, huif- en schuif, walking floor of glas-trailers, bovenbouw of onderbouw en zelfs koelmotoren: klanten kunnen voor alle mogelijke trailers bij Heisterkamp terecht.

“Het servicepartnerschap van D-TEC Trailers Benelux is een mooie aanvulling op onze dienstverlening”, aldus Gerrit Prins, directeur Heisterkamp Service Divisie. "Hierdoor zijn we in staat om ook klanten met kippers, stenentrailers, containerchassis en mestopleggers te helpen."

Bij Heisterkamp Trailerservice werken 25 mensen. Naast Trailerservice beschikt Heisterkamp ook over een schadeherstelcentrum met spuiterij en een 24/7 Break Down Service voor strandingen en banden in Europa.

Voor D-TEC Trailers Benelux is dit extra servicepunt in Twente een mooie aanvulling op de landelijke dekking van het servicenetwerk van onze trailermerken. “Heisterkamp Trailerservice is al jaren een dedicated trailerwerkplaats met veel ervaring en know-how; wij hebben monteurs van Heisterkamp specifiek getraind op onze producten en Heisterkamp heeft specifieke onderdelen uit voorraad leverbaar”, aldus Cor van Bergen-Bravenboer, Operational manager D-TEC Trailers Benelux.

“Wij willen met onze servicepunten graag onze klanten kwaliteit en one-stop-shop aanbieden. Dit houdt in dat klanten voor het onderstel, banden of de opbouw op één adres terecht kunnen. Met Heisterkamp Trailerservice kunnen we dat realiseren.“Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Truckoccasions

Rijverboden