Transport Online - NUNNER Logistics neemt 4PL aanbieder Caroz over

NUNNER Logistics neemt 4PL aanbieder Caroz over

NUNNER Logistics neemt 4PL aanbieder Caroz over
13-05-2019 10:39 | Bedrijfsovernames en fusies | auteur Redactie

HELMOND - NUNNER Logistics uit Helmond maakte maandag bekend afgelopen vrijdag Caroz Coordination Centre te hebben overgenomen. Caroz, in 2000 in Venlo opgericht, was één van de eerste spelers op de Nederlandse markt die zich reeds aan het begin van dit millennium op zogeheten control tower (oftewel 4PL) activiteiten richtten.

Caroz coördineert, stroomlijnt en bespaart op logistieke activiteiten van een breed scala aan opdrachtgevers. Het bedrijf heeft zich inmiddels tot een gerenommeerde naam in de 4PL industrie ontwikkeld, die onafhankelijk, en zonder last of ruggenspraak, transparant zoekt naar de beste oplossingen voor zijn klanten.

Het bedrijf beheert een logistieke portefeuille met een jaaromzet van ongeveer 200 miljoen euro en heeft naast zijn hoofdkantoor in Venlo nog vijf vestigingen in China. “Caroz heeft als nichespeler een steeds belangrijker rol voor onze klanten met onze geavanceerde IT-oplossingen, efficiënte processen en onze ervaren specialisten”, zegt Rudy Claessens, CEO van Caroz.

“Door de verbinding met NUNNER Logistics kunnen we nog verder excelleren en onze dienstverlening naar een hoger niveau brengen. Vandaag is daarom een nieuwe mijlpaal voor zowel de werknemers van Caroz als voor onze klanten.”

Erwin Cootjans, CEO van NUNNER Logistics, vult aan: “Wij zien een sterke groei in het 4PLsegment van de logistieke markt en verwachten dat deze trend doorzet. Door de transactie met Caroz is NUNNER in staat om aan bestaande en nieuwe opdrachtgevers een volledig onafhankelijke end-to-end 4PL-oplossing aan te bieden.”

Zowel Cootjans als Claessens benadrukken dat is vastgelegd dat Caroz een onafhankelijke positie binnen het concern zal blijven behouden en dat de samenwerking zich vooral richt op het gebied van kennisuitwisseling, R&D en IT-ontwikkeling. Claessens zal betrokken blijven als minderheidsaandeelhouder teneinde de nieuwe ambities te verwezenlijken en om de neutrale positie van Caroz te waarborgen.Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,651
Diesel1,300

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Foto's

Stuur uw foto's naar onze redactie, dan plaatsen wij deze voor u.

Truckoccasions