'Verziekte verhoudingen in top Eindhoven Airport'

'Verziekte verhoudingen in top Eindhoven Airport'
11-05-2019 09:54 | Algemeen | auteur MEDIAWATCH

EINDHOVEN - Verziekte verhoudingen in de directie van Eindhoven Airport zijn afgelopen maanden tot een uitbarsting gekomen, met het vertrek van commercieel directeur Flip Estourgie als uitkomst, meldt het Eindhovens Dagblad.

Het aanstaande vertrek van Estourgie is volgens het blad het resultaat van een confrontatie met algemeen directeur Joost Meijs. Meijs zou Estourgie verwijten dat hij niet loyaal is. Hij beschuldigt Estourgie bovendien van diverse woedeaanvallen naar andere werknemers, waardoor het vertrouwen in hem is verdwenen. Estourgie weerspreekt dat hij niet functioneert en zegt te vermoeden dat hij het slachtoffer is van het gedwongen einde aan de groei van het vliegveld, waar de regio op aanstuurt.

Meijs ontkent dat Estourgie weg moet vanwege het sentiment in de regio dat Eindhoven Airport de grenzen van de groei heeft bereikt. "De toekomst van het vliegveld ligt in de handen van Den Haag en er is op geen enkele wijze verband", aldus Meijs. Estourgie van zijn kant verwijt Meijs een autoritaire bestuursstijl.NIEUWSBRIEF GEMIST?

Heeft u de nieuwsbrief van vandaag gemist?

KLIK HIER
Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,795
Diesel1,489

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Rijverboden