Transport Online - Omleidingen en hinder door herstelwerk Beneluxtunnel na vrachtwagenbrand

Omleidingen en hinder door herstelwerk Beneluxtunnel na vrachtwagenbrand

Omleidingen en hinder door herstelwerk Beneluxtunnel na vrachtwagenbrand
10-05-2019 19:42 | Weer en Verkeer | auteur Redactie

ROTTERDAM - Verkeer in noordelijke richting bij Rotterdam moet vrijdagavond rekening houden met omleidingen en enige hinder aan weerszijden van de stad. Op zowel de A4 (Beneluxtunnel) als de A16 (Van Brienenoordbrug) moeten werkzaamheden uitgevoerd worden. In de Beneluxtunnel houdt Rijkswaterstaat vanaf 21.00 uur één tunnelbuis open voor doorgaand verkeer. De Van Brienenoordbrug wordt helemaal afgesloten, meldt Rijkswaterstaat.

Tot middernacht kan doorgaand verkeer vanuit het zuiden gebruik blijven maken van de hoofdrijbaan van de A16. Zodra die wordt afgesloten leiden we het verkeer bij Rotterdam via de één tunnelbuis van de Beneluxtunnel (over de A15 en de A4). Het verkeersaanbod is dan dusdanig laag dat er geen grote problemen verwacht worden.

Normaal gesproken nooit gelijktijdig

Normaal gesproken worden dit soort werkzaamheden nooit tegelijkertijd gepland , maar vanwege een brand in de Beneluxtunnel eerder vandaag moet een deel van het asfalt moet vervangen worden. Het wegwerk aan de Van Brienenoordbrug stond al lange tijd gepland.

Het herstelwerk in de Beneluxtunnel kan tot en met zaterdagochtend duren. Overdag is de Van Brienenoordbrug wel gewoon open voor verkeer.Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

De rijverboden voor deze week: maandag 6 juli t/m zondag 12 juli

Alle Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,681
Diesel1,321

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions