Clicky

 
Transport Online - Stralis 420pk 4x2 trekker voor Aluned BV

Stralis 420pk 4x2 trekker voor Aluned BV

Stralis 420pk 4x2 trekker voor Aluned BV
10-05-2019 11:26 | Nieuw Materieel | auteur Redactie

ZWIJNDRECHt - Aluned BV uit Zwijndrecht heeft een nieuwe Stralis AS440S42T/P in gebruik genomen. Deze 4x2 trekker is uitgerust met een 420pk en 2000Nm krachtige Cursor 11 dieselmotor met Hi-Tronix versnellingsbak. IVECO-dealer Schouten uit Alblasserdam leverde het voertuig af.

Aluned is gespecialiseerd in het produceren en leveren van aluminium producten en profielen. Door jarenlange ervaring en expertise in de toepassing van aluminium, kan het bedrijf uit Zwijndrecht een product leveren van een zeer hoge kwaliteit, tegen een scherpe prijs. Dit maakt Aluned uw juiste partner voor de woning- en utiliteitsbouw en tevens niet bouw gerelateerde bedrijven.

Naast een uitgebreid assortiment standaard producten, produceren, bewerken en leveren ze ook alle denkbare maatwerk producten.

De nieuwe Stralis trekker van het bedrijf uit Zwijndrecht is gespoten in de bekende lay-out van de Stralis XP, echter is er gekozen voor de (iets lichtere) grijze kleur uit de huisstijl van Aluned.

Dit, samen met de gloednieuwe Krone trailer maakt het geheel tot een zeer strakke combinatie! In de cabine is de nieuwe Stralis onder andere voorzien van een Maxifridge, een Highcomfort onderbed en diverse andere opties om het de chauffeur ze aangenaam mogelijk te maken.

Foto's

 • Jeco
  Jeco
 • J.Roeland
  post nl
 • Ruud Hagens
  Ruud Hagens
 • J.Roeland
  MEGA-POL-TRANS

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,959
Diesel1,576

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions
Logistieke Marktplaats

Geen advertenties gevonden

meer logistieke marktplaats