Clicky


Vrachtwagen schiet door middenberm A2

Vrachtwagen schiet door middenberm A2 [+foto]
07-05-2012 09:38 | Ongevallen | auteur de redactie
BUDEL - Verkeer tussen Maastricht en Eindhoven krijgt maandagochtend te maken met forse problemen op de A2 bij Budel. Rond 08:00 uur schoot er een vrachtwagen richting Eindhoven door de middenberm. In die richting kan het verkeer alleen nog gebruik maken van de vluchtstrook. Op de tegenovergestelde rijbaan is de linkerrijstrook afgesloten. Daar ligt een verreiker, die door de vrachtwagen vervoerd werd.

Het is een behoorlijke puinhoop bij Budel. Het zal geruime tijd duren voordat de vrachtwagen en zijn verloren lading zijn opgeruimd. Als dit uiteindelijk het geval is, zal er nog een reparatie aan de berm en misschien het wegdek moeten plaatsvinden. Het is vooralsnog onduidelijk wanneer dit zal gaan gebeuren, meldt de Verkeersinformatiedienst.



Momenteel kan het verkeer vanuit beide richtingen beter omrijden via Venlo over de A67 en de A73. Vanuit Maastricht is de stremming het grootst. Daar staat inmiddels een file van 5 kilometer achter de plaats van het ongeval. De andere kant op stroopt het verkeer op vanaf Valkenswaard over een lengte van 4 kilometer.

©Foto: Hans van Hamersveld