Eerste finalisten Rotterdams Havenevenement 2019 bekend

Eerste finalisten Rotterdams Havenevenement 2019 bekend
10-05-2019 10:20 | Haven Nieuws | auteur Redactie

ROTTERDAM - Op donderdag 6 juni vindt de zesde editie van het Rotterdams Havenevenement plaats. Dit evenement viert het brede scala aan opleidingen, beroepen én carrièrekansen in de Rotterdamse haven. Dit is jaarlijks het moment waarop de Rotterdamse havengemeenschap jonge én iets minder jonge Rotterdamse haventalenten in het zonnetje zet. Het Rotterdams Havenevenement is zes jaar geleden gestart op initiatief van Havenbedrijf Rotterdam, Deltalinqs en STC Group.

Tijdens deze feestelijke avond worden drie prijzen en twee titels uitgereikt. De finalisten van de eerste uit te reiken prijs, de MCR-prijs voor de meest talentvolle mbo-student, zijn inmiddels bekend. STC-studenten Lisette Mooldijk (operationeel technicus - maintenance), Ruben Janssens (maritiem officier) en Deniz Koyuncu (operationeel technicus - operations) ‘pitchten’ zichzelf naar de finale.

Naast de MCR-prijs worden op 6 juni de volgende prijzen uitgereikt:

SmartPort Scriptieprijs. Dit is de prijs voor de universitaire student met de beste maritieme scriptie.

Beste Havenidee. Een prijs voor hbo-studententeams die een innovatief idee of innovatieve toepassing onderzoeken en/of ontwikkelen voor de maritieme sector.

Ook worden de winnaars van twee titels bekend gemaakt:

Jong Haventalent: titel voor een ambitieuze young professional met eigen visie op de haven.

Havenwerker van het Jaar: titel voor de operationeel medewerker die uitblinkt in collegialiteit, veiligheid en resultaat.

De presentatie van het Rotterdams Havenevenement is in handen van tv-presentator Gert van ’t Hof. Iedereen die werken en leren in de Rotterdamse haven en de genomineerden een warm hart toedraagt, is van harte welkom om de feestelijke avond bij te wonen. Aan deelname zijn geen kosten verbonden.

Het evenement vindt plaats in het gebouw van STC Group aan de Lloydstraat 300 in Rotterdam. De ontvangst is vanaf 19.00 uur. Om 19.30 uur gaan de deuren van de zaal open voor de start van het programma. 

Het Rotterdams Havenevenement is zes jaar geleden opgezet door Havenbedrijf Rotterdam, Deltalinqs en STC Group en wordt mede mogelijk gemaakt door Marine Club Rotterdam, Jong Havenvereniging, SmartPort en RDM Centre of Expertise. Het evenement is in het leven geroepen om aandacht te besteden aan het brede scala aan opleidingen, beroepen én carrièrekansen dat de Rotterdamse haven te bieden heeft.Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,759
Diesel1,464

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Rijverboden