VAKO transport systems levert vijfde Steillader aan K. Overdevest Transport

VAKO transport systems levert vijfde Steillader aan K. Overdevest Transport
08-05-2019 11:20 | Nieuw Materieel | auteur Redactie

OUD GASTEL - Specialist in containertransport K. Overdevest Transport uit Oud Gastel heeft deze maand haar vijfde VAKO Steillader in gebruik genomen. De goede kwaliteit en de ervaring met producent VAKO transport systems waren doorslaggevend om wederom voor een VAKO Steillader te kiezen.

De VAKO Steilladers worden door Overdevest ingezet voor het transport van containers gevuld met losgestorte producten in de Benelux. "Het verticaal kunnen laden en lossen van containers biedt onze relaties enorme logistieke voordelen, met name de maximale gewichtsvulling van de containers en de optimale beladingsgraad leiden tot forse kostenbesparingen", aldus Bart Overdevest.

VAKO transport systems uit Koudekerk aan den Rijn is expert in het ontwikkelen en produceren van laad/los systemen voor het containertransport. Ons belangrijkste doel is om problemen en uitdagingen van onze klant te begrijpen, te analyseren en om te zetten in een goed werkende technische oplossing. Veiligheid, kostenbesparing, efficiëntie en snelheid van de laad/los actie zijn hierbij belangrijke doelen. Inmiddels worden de VAKO Steilladers wereldwijd gedistribueerd.Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,759
Diesel1,464

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Rijverboden