Stralis X-Way met haakarm voor Recycling Centrale Korevaar

Stralis X-Way met haakarm voor Recycling Centrale Korevaar
07-05-2019 17:20 | Nieuw Materieel | auteur Redactie

GROOT AMMERS - Recycling Centrale Korevaar uit Groot Ammers heeft recent een nieuwe Stralis X-Way AT260X42Y/PS met 25t VDL haakarmsysteem in gebruik genomen. Deze 3-assige X-Way met gestuurde hefbare naloopas is uitgerust met een 420pk en 2000Nm krachtige Cursor 11 dieselmotor met Hi-Tronix versnellingsbak.

IVECO-dealer Schouten uit Alblasserdam leverde het voertuig af.

Recycling Centrale Korevaar (RCK) uit Groot Ammers Recycling Centrale Korevaar (RCK) staat bekend om de volledigheid van haar dienstenpakket. Hierin is het bedrijf uit Groot Ammers uniek in de markt. Naast 'afvalinzameling' in de meest ruime zin van het woord, richten zij zich ook op veegactiviteiten en plaagdierbeheersing.

Daarnaast hebben zij een nieuwe afvalstroom ontwikkelt waar droog en schoon afval wordt ingezameld als GrondStoffenMix en het afval zoveel mogelijk wordt hergebruikt als grondstoffen.

De nieuwe Stralis X-Way wordt onder andere ingezet als LZV om de diverse stromen van RCK af te voeren naar de grondstoffenindustrie. Hiervoor is het voertuig onder andere voorzien van een hydraulisch wegklapbare achterbumper en een 50mm vangmuilkoppeling.Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Truckoccasions

Rijverboden