Transport Online - Twee doden na vermoedelijk steekincident in Heerlen

Twee doden na vermoedelijk steekincident in Heerlen

Twee doden na vermoedelijk steekincident in Heerlen
07-05-2019 13:27 | Misdaad | auteur Redactie | ANP

HEERLEN - [update 22:21 uur] Op de Brunssummerheide in Heerlen zijn dinsdag twee doden gevonden. Het gaat om een man en een vrouw. Volgens de politie zijn beiden door geweld om het leven gekomen. De identiteit van beide slachtoffers is bij de politie bekend. In verband met de nabestaanden wil de politie deze echter nog niet vrijgeven.

De politie vond na een melding van een wandelaar eerst een dode vrouw. Een half uur later kwam de melding binnen dat er op korte afstand van de vrouw ook een dode man was aangetroffen. De politie onderzoekt of er nog andere personen bij deze zaak betrokken zijn.

De politie tast nog in het duister over aanleiding en motief van het misdrijf. Ook is niet bekend of de slachtoffers elkaar kennen. Beide slachtoffers hadden een hond bij zich. De honden bleven ongedeerd.

De slachtoffers werden gevonden in een hondenuitlaatgebied aan de Kamperheideweg. De politie heeft een auto die in de buurt geparkeerd stond, in beslag genomen.

De politie zette speurhonden en een helikopter in voor het onderzoek naar de omgeving van het gebied. Ook hebben agenten omwonenden en bezoekers van de hondenuitlaatplek gehoord.

In het tv-programma Opsporing Verzocht deed de politie dinsdagavond een oproep aan mensen die eerder die dag in het gebied zijn geweest, zich te melden.Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,683
Diesel1,265

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Foto's

Stuur uw foto's naar onze redactie, dan plaatsen wij deze voor u.

Truckoccasions