Transport Online - Lichaam vermiste studente Julie van Espen gevonden

Lichaam vermiste studente Julie van Espen gevonden

Lichaam vermiste studente Julie van Espen gevonden
06-05-2019 17:31 | Buitenland | auteur Redactie

ANTWERPEN - Het lichaam van Julie is intussen gelokaliseerd tijdens een zoekactie van de scheepvaartpolitie op het Albertkanaal. De 39-jarige man uit Antwerpen die vanmiddag is opgepakt in het station van Leuven wordt morgen voorgeleid voor de onderzoeksrechter voor moord, meldt de politie. 

Via camerabeelden is de verdachte in de loop van de voormiddag geïdentificeerd. Verder telefoononderzoek maakte duidelijk dat de verdachte zich op de trein bevond. Door de samenwerking met de politie van Leuven kon de dertiger gearresteerd worden op de trein die aankwam in het station van Leuven.

Het parket Antwerpen zal de verdachte morgen voorleiden bij de onderzoeksrechter. Hij is geen onbekende voor het gerecht.

De onderzoeksrechter en het parket gaan vanavond ter plaatse samen met de wetsdokter en het labo. Het onderzoek door FGP Antwerpen onder leiding van de onderzoeksrechter wordt verdergezet. Het parket Antwerpen wil benadrukken dat de doorbraak het resultaat is van de samenwerking tussen PZ Voorkempen, PZ Antwerpen, PZ Leuven, Scheepvaartpolitie, Cel Vermiste Personen en de FGP Antwerpen.Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,741
Diesel1,409

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Foto's

Stuur uw foto's naar onze redactie, dan plaatsen wij deze voor u.

Truckoccasions