Nederlander gedood bij schietpartij in Suriname

Nederlander gedood bij schietpartij in Suriname
06-05-2019 16:36 | Buitenland | auteur ANP

PARAMARIBO - Bij een schietpartij in het centrum van Paramaribo is zondagavond een 49-jarige Nederlandse man omgekomen. Ook een Surinaamse 18-jarige vrouw die in zijn gezelschap verkeerde, is doodgeschoten. De Surinaamse politie heeft maandag berichtgeving hierover in diverse media bevestigd.

De schietpartij vond rond 22.00 uur lokale tijd plaats op de parkeerplaats van een tankstation. Beide slachtoffers zijn van korte afstand doodgeschoten door een schutter die in een auto langsreed. De man zat in de laadbak van een auto, terwijl de vrouw ernaast stond, meldde de politie.

Niet lang na het schietincident heeft de politie in het noorden van de Surinaamse hoofdstad een brandende auto aangetroffen. De auto is waarschijnlijk in brand gestoken en de politie gaat ervan uit dat er een verband is tussen de schietpartij en de brandende auto.Juridische Column

Verschillende brancheorganisaties hebben al aangekondigd dat het coronavirus gevolgen heeft voor de tarieven voor zee- en luchtvrachttransport van en naar China. Logistieke dienstverleners willen de kosten die zij als gevolg van het virus extra moeten maken doorbelasten aan hun opdrachtgevers, de handels- en productiebedrijven. Kan dat zomaar?


LEES VERDER
Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

NIEUWSBRIEF GEMIST?

Heeft u de nieuwsbrief van vandaag gemist?

KLIK HIER

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,788
Diesel1,472

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Foto's

Stuur uw foto's naar onze redactie, dan plaatsen wij deze voor u.

Truckoccasions

Rijverboden