Politie zoekt getuigen na ongeval met twee vrachtwagens op A2

Politie zoekt getuigen na ongeval met twee vrachtwagens op A2 [+foto's]
06-05-2019 10:07 | Ongevallen | auteur Redactie

EINDHOVEN - [update 13:29 uur] De politie zoekt getuigen van een aanrijding tussen twee vrachtwagens op de snelweg A2 ter hoogte van knooppunt Batadorp maandagochtend. Eén chauffeur raakte zwaargewond.

Rond 9.20 uur stond één van de betrokken vrachtwagens met pech stil op de vluchtstrook bij het knooppunt. Een tweede vrachtwagen reed vervolgens in op de achterzijde van de stilstaande vrachtwagen. De chauffeur van het stilstaande voertuig raakte zwaargewond.

Vermoedelijk stond hij ten tijde van de aanrijding naast zijn vrachtwagen. Er is een traumahelikopter ter plaatse geweest en de man uit België is naar het ziekenhuis gebracht. Ook de chauffeur van de andere vrachtwagen, een 30-jarige man uit Nederland, is voor controle naar het ziekenhuis gebracht. Hij wordt later meegenomen naar het bureau voor verhoor.

Getuigen

Door de collega’s van het team Verkeers Ongevallen Analyse (VOA) is ter plaatse uitgebreid onderzoek gedaan. Daarbij wordt uiteraard gekeken naar technische sporen en eventueel beschikbare camerabeelden van de aanrijding. Om een goed beeld te krijgen zijn de collega’s ook nog op zoek naar getuigen.

Gelet op het tijdstip en de drukte op de snelweg, moeten er mensen zijn die de aanrijding hebben zien gebeuren. Mogelijk zijn er ook mensen die de vrachtwagens hebben gezien kort voor de aanrijding en is hen iets opgevallen. Zij kunnen contact met ons opnemen via 0900-8844 of anoniem: 0800-7000.Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,605
Diesel1,337

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Foto's

Stuur uw foto's naar onze redactie, dan plaatsen wij deze voor u.

Truckoccasions

Rijverboden