Transport Online - 1,1 miljoen kijkers zien start All Together Now

1,1 miljoen kijkers zien start All Together Now

1,1 miljoen kijkers zien start All Together Now
04-05-2019 10:19 | Showbizz | auteur ANP

HILVERSUM - De eerste uitzending van talentenjacht All Together Now heeft ruim 1,1 miljoen kijkers getrokken. Daarmee was het RTL 4-programma het op twee na best bekeken programma van de vrijdagavond, zo blijkt uit cijfers van Stichting KijkOnderzoek. It Takes 2, de talentenjacht die na drie seizoenen RTL 4 ditmaal voor het eerst bij SBS6 te zien is, trok 689.000 kijkers. Dat was goed voor een elfde positie. Beide shows startten om 20.30 uur.

All Together Now wordt gepresenteerd door Chantal Janzen. De kandidaten moeten een 100-koppige jury van muziekexperts zien te overtuigen. De jury, aangevoerd door Jamai, bestaat onder anderen uit Henk Westbroek, Leona Philippo en Brainpower.

In It Takes 2 betreden BN'ers zonder noemenswaardige zangervaring het podium om te gaan zingen. Dit jaar is de presentatie in handen van Winston Gerschtanowitz en Gordon, onder meer foodblogger Rens Kroes, actrice Loes Haverkort en presentator Jan Joost van Gangelen doen mee aan de show. Afgelopen seizoen werd It Takes 2 gewonnen door Dionne Slagter, de laatste uitzending op RTL 4 werd bekeken door 918.000 kijkers.

Op de eerste positie in de kijkcijferlijst stond vrijdag het NOS Journaal van 20.00 uur, met ruim 1,7 miljoen kijkers. Op de tweede plek stond de quiz 2 voor 12, waarvoor 1,2 miljoen mensen op NPO2 afstemden.

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,836
Diesel1,505

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions