Clicky

 
Transport Online - BNNVARA stopt met Ranking The Stars en De Gevaarlijkste Wegen

BNNVARA stopt met Ranking The Stars en De Gevaarlijkste Wegen

BNNVARA stopt met Ranking The Stars en De Gevaarlijkste Wegen
04-05-2019 10:16 | Showbizz | auteur ANP

HILVERSUM - BNNVARA stopt met de programma's Ranking The Stars en De Gevaarlijkste Wegen van de Wereld. Dat vertelt mediadirecteur Gert-Jan Hox zaterdag in het AD. De programma's passen niet passen in "een inhoudelijk scherpe koers".

Het programma Even Tot Hier, de opvolger van De Kwis met Jeroen Woe en Niels van der Laan, past bijvoorbeeld wel in het juiste plaatje: de omroepdirecteur omschrijft het als "scherpe satire en zeer actueel". Ranking The Stars mist die component, vindt Hox. Het programma werd tussen 2006 en 2018 gepresenteerd door Paul de Leeuw, die recent overstapte naar RTL.

Voor De Gevaarlijkste Wegen van de Wereld geldt dat het te veel een programma is voor "thrillseekers", en te weinig maatschappelijke thema's aansnijdt. BNNVARA zal reisprogramma's blijven maken, maar dan in de trant van 3 op Reis, "waarin je ook kunt uitleggen hoe je bijvoorbeeld duurzaam kunt reizen, een maatschappelijk thema dat nu speelt".

Hox, pas een half jaar in functie, zorgde donderdag al voor heisa door in dezelfde krant te pleiten voor het handhaven van een aantal uitzonderingen op de balkenendenorm. Gebeurt dat niet, dan bestaat de kans dat BNNVARA Matthijs van Nieuwkerk kwijtraakt, denkt Hox. Verantwoordelijk minister Slob liet echter weten niets te voelen voor een uitzondering voor Matthijs.

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,983
Diesel1,629

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions