Clicky


Politie vindt 75 kilo coke en duizenden euro’s in Rotterdamse woning

Politie vindt 75 kilo coke en duizenden euro’s in Rotterdamse woning
03-05-2019 10:16 | Binnenland | auteur Redactie

ROTTERDAM - In een woning aan de Rosestraat in Rotterdam heeft de politie donderdag 75 kilo cocaïne en ruim 100.000 euro in beslag genomen. De bewoners van 46 en 37 jaar zijn aangehouden en zitten vast.

Informatie uit een lopend onderzoek leidde de politie donderdag naar de Rosestraat. Agenten zagen een auto aan komen rijden, waar vervolgens een man uit stapte. De man had meerdere bigshoppers bij zich die hij mee de woning in nam.

De politie besloot hierop de woning binnen te treden om het huis te doorzoeken. Deze actie bracht het ondermijningsteam en de districtsrecherche stad  bij een verborgen ruimte  waarin 75 kilo cocaïne werd gevonden. Bij de doorzoeking van de woning vond de politie ook nog ruim 100.000 euro. De drugs en het geld zijn in beslag genomen.

De 46-jarige man is aangehouden op verdenking van handel in harddrugs en witwassen. Een 37-jarige vrouw die even later bij de woning aankwam is ook aangehouden. Beide verdachten zitten nog vast en worden vrijdag voorgeleid aan de rechter-commissaris, meldt de politie.