Transport Online - Nieuwe Volvo FH trekker voor Rosendaal Transport Beek BV

Nieuwe Volvo FH trekker voor Rosendaal Transport Beek BV

Nieuwe Volvo FH trekker voor Rosendaal Transport Beek BV
02-05-2019 10:08 | Nieuw Materieel | auteur Redactie

BEEK - Een nieuwe Volvo FH trekker voor Rosendaal Transport uit het Gelderse Beek, geleverd door Paashuis Bedrijfswagens te Doetinchem. Een mooie Volvo FH trekker voorzien van een D13K 500pk sterke motor. De truck wordt ingezet voor het vervoer van zowel groot volume-, stukgoed- als palletvervoer en kan zowel als normale combinatie worden ingezet, als LZV.

Deze trekker is onder meer voorzien van Globetrotter-cabine, I-shift versnellingsbak, Driver-pakket, Media-pakket met navigatiesysteem, I-See, I-Cruise, I-ParkCool. Uiteraard is deze mooie Volvo uitgevoerd in de bekende huisstijl van Rosendaal.

Rosendaal Transport is gespecialiseerd in vervoer over de weg in de Benelux, Engeland en Duitsland. Een veel voorkomende activiteit is het ophalen van vracht op verschillende locaties in bijvoorbeeld Duitsland, waarna het weer verspreid wordt in alle hoeken van Nederland. Gelegen in het hart van het knooppunt van drie belangrijke snelwegen (A12, A18 en de Duitse A3) aan de grens met Duitsland, is de vestiging in Beek bij uitstek de geschikte locatie.

Transport is slechts een schakel in de gehele logistieke keten. Daarom biedt Rosendaal Transport ook extra diensten aan als Warehousing en Value Added Logistics.Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,661
Diesel1,306

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Foto's

Stuur uw foto's naar onze redactie, dan plaatsen wij deze voor u.

Truckoccasions