Clicky


Man met schotwond en drie vrouwen aangehouden

Man met schotwond en drie vrouwen aangehouden
01-05-2019 20:24 | Binnenland | auteur ANP

ROTTERDAM - Een 30-jarige man uit Rotterdam met een schotwond en drie vrouwen (23, 24 en 26 jaar) zijn woensdagavond ingerekend door de politie. Dit gebeurde bij het Ikazia Ziekenhuis in Rotterdam. Eerder op de avond waren er schoten gehoord aan de Beukendaal in de Rotterdamse wijk Vreewijk.

Nadat de politie melding had gekregen van de schoten, gingen agenten ter plaatse, maar ze troffen niets aan. Wel kreeg de politie een tip dat een gewonde man in zijn auto onderweg was naar het nabijgelegen ziekenhuis.

Daar werden de vier verdachten, die in de auto zaten, aangehouden. Dit gebeurde via de zogenoemde Benaderingstechniek voor Gevaarlijke Verdachten, wat betekent dat de politie met gericht en geladen wapen optreedt. De agenten hebben daar ook een waarschuwingsschot gelost omdat de verdachten niet direct deden wat hen werd verteld, zo stelt de politie. De man is behandeld aan zijn verwondingen. De rol van de vrouwen wordt onderzocht.

Op de Beukendaal vond de politie meerdere hulzen en een kogelinslag in een auto. Het is de politie nog niet duidelijk wat zich daar heeft afgespeeld, wat de aanleiding was voor het schietincident en hoeveel personen erbij betrokken waren. Er wordt met getuigen gesproken om dat boven water te krijgen.

Foto's

  • J.Roeland
    KLG EUROPE


Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

De rijverboden voor deze week: maandag 5 juni t/m zondag 11 juni

Alle Rijverboden

Foto's

Stuur uw foto's naar onze redactie, dan plaatsen wij deze voor u.

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,962
Diesel1,642

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions