Transport Online - Jeugddetentie voor vlogger Snapking

Jeugddetentie voor vlogger Snapking

Jeugddetentie voor vlogger Snapking
30-04-2019 16:05 | Binnenland | auteur ANP

LELYSTAD - Een 22-jarige vlogger uit Almere, voorheen bekend als Snapking, heeft dinsdag drie maanden jeugddetentie opgelegd gekregen, waarvan twee maanden voorwaardelijk. De rechtbank in Lelystad vindt bewezen dat de 22-jarige Tim van T. naaktfoto's van een minderjarig slachtoffer naar haar klasgenoten en familieleden stuurde. Ook mishandelde hij haar voortdurend.

De rechtbank achtte verder bewezen dat Van T. in het geniep de seks filmde die hij had met het toen 15-jarige meisje. Hij dreigde haar met het openbaar maken van de beelden als ze niet zou meewerken aan het maken van nieuwe seksfilmpjes. Ze werkte een keer mee. Vervolgens stuurde hij beelden door naar haar klasgenoten, medespeelsters van de hockeyvereniging en zelfs haar familieleden.

De vlogger kreeg jeugddetentie omdat hij minderjarig was tijdens het plegen van deze zaken uit 2013 en 2014. Onderdeel van de straf, die gelijk is aan de eis van het Openbaar Ministerie, is dat Van T. zich in de media niet uitlaat over deze strafzaak. Het slachtoffer en haar familieleden hebben er nog tot op de dag van vandaag last van, aldus de rechtbank.Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,687
Diesel1,267

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions