AB Texel Group verkrijgt meerderheidsbelang in Combex Bouwlogistiek

AB Texel Group verkrijgt meerderheidsbelang in Combex Bouwlogistiek
26-04-2019 20:02 | Bedrijfsovernames en fusies | auteur Redactie

TEXEL/EASTERMAR - [update 21:00 uur] Met ingang van 1 mei neemt AB Texel Group een meerderheidsbelang in Combex Bouwlogistiek. Dat heeft Marco Winder vrijdagavond tegenover de redactie van Transport Online bevestigd. Combex zal haar activiteiten als een zelfstandige onderneming blijven uitoefenen en samen met AB de krachten en kennis bundelen om de kwaliteit van de dienstverlening verder te verbeteren.

Het personeel is hierover vrijdagavond op een bijeenkomst in Drachten van op de hoogte gebracht.

Combex is gespecialiseerd in het ruwbouw beton- en bouwmaterialenvervoer en exceptioneel transport. Met zo’n 120 eigen trekkende eenheden, 35 vaste charters en een groot vervoersnetwerk, behoort Combex tot één van de grotere logistieke dienstverleners in deze sector.

AB Texel Group is specialist in food en agri transport. “We willen ons blijven ontwikkelen als volwaardige logistiek dienstverlener. En zetten nu de stap om actief te worden in een andere belangrijke pijler van de Nederlandse economie. Combex is een belangrijke partij in de bouwketen en realiseert zijn ambitie op dezelfde wijze als AB Texel Group; door het leveren van goede kwaliteit en het opbouwen van een duurzame relatie met de klant!”, aldus Dennis Wetenkamp, algemeen directeur AB Texel Group.

Marco Winder, algemeen directeur bij Combex Bouwlogistiek: “Voor Combex is dit een logische vervolgstap in het verder ontwikkelen van onze organisatie en door te groeien als ambitieuze en vooruitstrevende logistiek dienstverlener in onze sector. In AB Texel Group zien wij een gezonde en sterke partner waarmee wij onze organisatie toekomstbestendig kunnen inrichten en waarmee wij continuïteit en uitstekende dienstverlening voor onze relaties kunnen waarborgen.”

De huidige directie van Combex Bouwlogistiek zal hetzelfde blijven.Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,763
Diesel1,467

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Rijverboden