Transport Online - Van Dijk Culemborg Beste Volvo Trucks Werkplaats van Nederland

 


Van Dijk Culemborg Beste Volvo Trucks Werkplaats van Nederland

Van Dijk Culemborg Beste Volvo Trucks Werkplaats van Nederland
26-04-2019 09:54 | Nieuw Materieel | auteur Redactie

CULEMBORG - De klanten van Volvo Trucks hebben Van Dijk Culemborg voor het tweede jaar op rij verkozen tot beste Volvo Trucks Werkplaats van Nederland. Bovendien werd Van Dijk Groep, met vestigingen in Culemborg, Woerden en Utrecht uitgeroepen tot beste Volvo-Trucks dealergroep Het onderzoek wordt onafhankelijk uitgevoerd door TNS-Nipo.

"Uit de klantreacties maken we vooral op dat onze goede bereikbaarheid en onze 24-uurs service heel erg worden gewaardeerd", zegt vestigingsmanager Han de Bruijn. "Zowel chauffeurs als klanten geven aan dat we goed meedenken en ervoor zorgen dat ze altijd snel geholpen worden en de weg weer op kunnen."

Han beschouwt de verkiezing als een erkenning voor zijn hardwerkende team. "Ik ben er vooral trots op dat onze medewerkers deze waardering krijgen. Onze mensen staan altijd klaar en gaan ook ’s nachts de deur uit om problemen op te lossen. Het is mooi om te zien dat hun werk op deze manier gewaardeerd wordt." 

Van Dijk Culemborg gaat er alles aan doen om ook volgend jaar de beste te zijn. "We mogen ons nu een jaar lang de beste werkplaats van Volvo Trucks noemen, maar ondertussen werken we elke dag hard om ons te blijven verbeteren. In het onderzoek werden hier en daar ook zaken aangegeven die we volgens klanten nóg beter kunnen doen, dus daar gaan we mee aan de slag. We willen volgend jaar namelijk weer winnen!"

Van Dijk Groep is Volvo Trucks-dealer in Woerden, Utrecht en Culemborg. Tot Van Dijk Groep behoren ook FLIQX wagenparkbeheer, TSV Trailers & Parts in Geldermalsen en Veenendaal, Van Dijk Vans in Woerden en Van Dijk Automotive in Harmelen. Van Dijk Groep werd in het klanttevredenheidsonderzoek van Volvo negen keer eerder uitgeroepen tot beste Volvo-Trucks dealer.Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,604
Diesel1,339

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Foto's

Stuur uw foto's naar onze redactie, dan plaatsen wij deze voor u.

Truckoccasions

Rijverboden