Clicky

 
Transport Online - Hiddema: aanblijven Otten nu heel erg moeilijk

Hiddema: aanblijven Otten nu heel erg moeilijk

Hiddema: aanblijven Otten nu heel erg moeilijk
25-04-2019 18:02 | Politiek & Verkiezingen | auteur ANP

DEN HAAG - Het aanblijven van Henk Otten als bestuurslid van Forum voor Democratie (FVD) wordt nu heel erg moeilijk, vindt Tweede Kamerlid Theo Hiddema van de partij. Hij reageert daarmee op een opzienbarende donatie uit de partijkas die Otten aan zichzelf deed. De medeoprichter van FVD geldt als de grote man naast partijleider Thierry Baudet.

"Er blijft altijd iets hangen'', aldus Hiddema. Hij bevestigde de berichtgeving dat Otten een geldbedrag van de partij naar zichzelf heeft overgemaakt: "We hebben dat geprobeerd stil te houden omwille van de reputatie van Otten.'' Het bestuur maakte bezwaar tegen de donatie, waarop Otten het geld terugstortte.

Hiddema spreekt van een vertrouwensbreuk, waardoor Otten niet meer in het bestuur kan bliven. Otten is ook beoogd fractievoorzitter van FVD in de Eerste Kamer. Of hij die positie in de senaat op zich neemt, is aan hem zelf, vindt Hiddema. Hij wil als ,informateur'' optreden tussen Baudet en Otten als die moeten samenwerken als leiders van de FVD-fracties in de twee Kamers.

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,983
Diesel1,629

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions