Clicky


Fred Biskop Transport investeert in twaalf nieuwe Scania’s

Fred Biskop Transport investeert in twaalf nieuwe Scania’s
25-04-2019 13:40 | Nieuw Materieel | auteur Redactie

ROOSENDAAL - Nadat Fred Biskop Transport, met het hoofdkantoor in Roosendaal, eerder drie gebruikte Scania’s aan de vloot had toegevoegd, besloot het bedrijf nu tot de aanschaf van twaalf nieuwe Scania’s. Daarmee investeerde het bedrijf andermaal in de zuinigste SCR-only truckmotoren op de markt. Deze stap past geheel in de filosofie van Fred Biskop Transport om haar ecologische footprint te verkleinen. Dit wordt nog versterkt door de toepassing van Scania Ecolution in de vorm van training en coaching van de chauffeurs. Alle trucks komen compleet en in kleur van het bedrijf af-fabriek. Dit verkort de doorlooptijd aanzienlijk en daardoor zijn de voertuigen sneller inzetbaar.

De eerste negen trucks zijn reeds geleverd en de resterende voertuigen volgen later dit voorjaar. De eerste Scania’s zijn internationale trekkers van het type S450 met de, nu al, legendarische 450 pk 13-liter SCR-only motor. Deze motor bezit meerdere (inter)nationale brandstofrecords bij de vakmedia. Verder zijn de trekkers rijk uitgerust met een breed pakket aan comfort- en veiligheidsverhogende extra’s. Ook zijn inmiddels zes Scania R410 trekkers afgeleverd voor Benelux-toepassingen. De R-cabine heeft een instaptrede minder dan de S-cabine en is met name interessant wanneer er vaker in- en uitgestapt wordt. Ook deze trucks zijn royaal gespecificeerd.

Voor de nationale distributie krijgt Fred Biskop Transport in het voorjaar drie stuks Scania P250 bakwagens geleverd die zijn voorzien van de verlengde dagcabine. Ook deze 9-liter 250 pk motor is SCR-only en draagt bij aan de verlaging van de CO2 uitstoot. Deze trucks worden uitgevoerd met een Hertoghs schuifzeilen opbouw met een zijdeur en achtersluitende laadklep.

Fred Biskop Transport beschikt over een wagenpark van twintig trekkende eenheden en een vaste en een flexibele poule aan chauffeurs. Kwaliteit, flexibiliteit en snelheid staan in de dienstverlening voorop. Deze dienstverlening omvat een breed pakket aan activiteiten, zoals: groupage Benelux en Noord-Frankrijk, containervervoer, distributie palletgoed en stukgoed Europa, volumegoederen, speciaal transport en koeriersdiensten. Ook beschikt het bedrijf over ruim 20.000 m2 op- en overslagcapaciteit.

Foto's

  • Marc Sanders
  • VDS
    VDS
  • Feenstra
    Feenstra Logistics & Transport
  • Emaus
Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Foto's

Stuur uw foto's naar onze redactie, dan plaatsen wij deze voor u.

Actuele Brandstofprijzen
Euro952,187
Diesel1,958

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions