Transport Online - Schavemaker Logistics & Transport start treindienst tussen Polen en Nederland

Schavemaker Logistics & Transport start treindienst tussen Polen en Nederland

Schavemaker Logistics & Transport start treindienst tussen Polen en Nederland
25-04-2019 10:32 | Bedrijfsnieuws | auteur Redactie

MOERDIJK - Schavemaker Logistics & Transport zet een nieuw product in de markt. Op 30 april aanstaande starten zij met een eigen directe treindienst tussen de Schavemaker Terminal in Wroclaw (PL) en Combined Cargo Terminal in Moerdijk (NL).

De trein heeft tweemaal per week een vertrek en kan veertig stuks 45ft containers vervoeren. Transit van terminal naar terminal bedraagt dertig uur.

Met dit concept wordt 70 procent CO2 gereduceerd ten opzicht van wegtransport. Op jaarbasis worden er met deze oplossing 8.000 vrachtwagens van de weg gehaald.

Hiermee biedt Schavemaker een intermodaal door-to-door transport aan tussen enerzijds Nederland/Groot-Brittannië en anderzijds Polen. Het voordeel van de CCT Terminal in Moerdijk is dat de containers direct overgeslagen kunnen worden vanaf de trein op het de boot van A2B Online en daarmee direct de havens Immingham, Thamesport en Teesport aan doet.

Een ander aspect is dat het totale traject wordt uitgevoerd door Schavemaker omdat wij in beide landen eigen mensen hebben en daardoor de kwaliteit optimaal kunnen bewaken.Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,661
Diesel1,306

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Foto's

Stuur uw foto's naar onze redactie, dan plaatsen wij deze voor u.

Truckoccasions