Transport Online - Rechtbank vraagt bewijs voor geldlening Patricia Paay

Rechtbank vraagt bewijs voor geldlening Patricia Paay

Rechtbank vraagt bewijs voor geldlening Patricia Paay
24-04-2019 13:17 | Showbizz | auteur Redactie

BREDA - Rechtbank Zeeland-West-Brabant heeft woensdag een tussenvonnis gewezen in de zaak Osuro Holding BV tegen Patricia Paay. Hierin krijgt de eisende partij, Osuro, de opdracht bewijs te leveren dat Paay een bedrag van € 10.000,-- heeft ontvangen als geldlening. Osuro eist naast terugbetaling van dit bedrag nog een aantal bedragen van Paaij. Die vorderingen zullen door de rechtbank worden afgewezen.

Volgens Osuro leende haar vorige bestuurder in 2015 een bedrag van € 10.000,-- aan Paay. Dit zou blijken uit de betalingsomschrijving bij de overboeking. Paay bevestigt dat ze dit bedrag heeft ontvangen. Ze ontkent echter dat er sprake is van een lening. Volgens Paay was zij bevriend met de voormalig bestuurder van Osuro en hielpen zij elkaar op financieel gebied. Osuro krijgt nu van de rechtbank de gelegenheid om te bewijzen dat is afgesproken dat het geld zou worden terugbetaald. Of en op welke manier zij dit wil doen, moet Osuro uiterlijk 8 mei 2019 schriftelijk aan de rechtbank laten weten. Daarna bepaalt de rechtbank hoe de procedure wordt voortgezet.

Osuro eiste naast de eerder genoemde € 10.000,-- nog een aantal bedragen van Paay. Volgens Osuro zijn er namelijk bedragen voorgeschoten waarmee Paay een auto kon aanschaffen en waarmee rekeningen werden betaald. Ook heeft Paay zelf facturen aan Osuro gestuurd die zijn betaald. De rechtbank oordeelde hierover dat Osuro te weinig feiten op tafel heeft gelegd. Deze vorderingen zullen worden afgewezen en dat zal in het eindvonnis komen te staan.Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

De rijverboden voor deze week: maandag 29 juni t/m zondag 5 juli

Alle Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,679
Diesel1,317

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Foto's

Stuur uw foto's naar onze redactie, dan plaatsen wij deze voor u.

Truckoccasions