Van Waveren Transport breidt fleet uit

Van Waveren Transport breidt fleet uit
24-04-2019 09:44 | Nieuw Materieel | auteur Redactie

BREE/AMSTERDAM - Van Waveren Transport kocht recent zes brandstofopleggers en twee containerchassis aan bij LAG Trailers. De aankoop geeft blijk van een ambitieus zicht op de toekomst, dankzij een focus op technologie en rendement.

Hoogtechnologisch geheel

LAG leverde onlangs de eerste vier opleggers af van een serie van zes brandstoftrailers. Van Waveren zet de brandstofopleggers hoofdzakelijk in voor het bevoorraden van Shell tankstations.

"Veiligheid, kwaliteit van dienst & product gaat voor alles", liet eigenaar Es van Waveren optekenen. "Het belang van ons custom-made concept kan en mag hierbij niet onderschat worden. De apparatenkast is een ergonomisch hoogstandje en volledig afgestemd op ons dagelijks werk", aldus Van Waveren.

De opleggers zijn voorzien van vernieuwde technologie die de veiligheid van chauffeur, omgeving en het product garandeert.

Een absoluut technologisch hoogstandje is de meetinstallatie met ContRamix-technologie die contaminatie van het product vermijdt. De Bartec SAFE software voorkomt foutieve stortingen dankzij het gebruik van SAFE Tags. De LAG-oplegger is tevens voorzien van OTA (Over The Air) software-updates.

Gewichtsbesparing

Naast de Fuel-trailers kocht Van Waveren ook nieuwe containerchassis aan bij LAG Trailers. Het bedrijf koos uitdrukkelijk voor het 2019 concept van de LAG containerchassis. "We zijn zeer enthousiast om het nieuwe concept van LAG in te zetten. Dankzij het lage eigengewicht maximaliseren we onze laadcapaciteit, geeft General Director Es van Waveren aan. De nieuwe chassis met allerhande toebehoren zoals slangen en slangenkokers klokken af op een imposante 3150 kg."

Uitbreiding Fleet

De aankopen zijn geen vervangingsopdracht maar een uitbreiding van de huidige transportvloot. “Van Waveren Transport blijft groeien. Een jonge vloot zorgt voor een positieve uitstraling. En dankzij de uitbreiding kunnen wij de inzet bij onze klanten verhogen", vertelt Operationeel Manager Fuels Wim van den Dool.

De keuze voor LAG Trailers bleek logisch. “Wij hebben een hechte band, partnership en blind vertrouwen in de LAG producten en service, geeft Es van Waveren aan.Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,759
Diesel1,464

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Foto's

Stuur uw foto's naar onze redactie, dan plaatsen wij deze voor u.

Truckoccasions

Rijverboden