Clicky

 
Transport Online - Vrachtwagen rijdt in op file op Belgische E313 [+foto's]

Vrachtwagen rijdt in op file op Belgische E313

Vrachtwagen rijdt in op file op Belgische E313 [+foto's]
24-04-2019 09:23 | Ongevallen | auteur Redactie

HERENTALS - Woensdagochtend is op de E313 een vrachtwagen ingereden op een file. Meerdere voertuigen zijn bij het ongeval betrokken geraakt. Hierbij zou tenminste één persoon zwaargewond zijn geraakt. De VRT meldt dat er in totaal vijf personen gewond zijn geraakt.

De brandweer moest een persoon die bekneld zat bevrijden.

De hulpdiensten zijn op dit moment druk met het bergen en opruimen en het ongeval te onderzoeken. Verwacht wordt dat de overlast voor het verkeer nog zeker tot het begin van de woensdagmiddag zal aanhouden.

Het verkeer dat vastzit achter het ongeval wordt onder politiebegeleiding weggeleid. Het aankomende verkeer vanuit Hasselt moet de snelweg verlaten in Herentals-West en vervolgens een lokale calamiteitenroute volgen tot in Massenhoven, waar het de E313 weer op mag. 

Op de E313 zelf staat richting Antwerpen een file van rond de 6 kilometer. Ook richting Hasselt zijn er vertragingen, door een kijkersfile.

Over langere afstand tussen Gent en Hasselt rij je in beide richtingen beter om via Brussel. Vanuit Geel is de E34 een alternatief om Antwerpen te bereiken.

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,983
Diesel1,614

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions