DAF Nederland is op zoek naar de beste chauffeur van Nederland

DAF Nederland is op zoek naar de beste chauffeur van Nederland
23-04-2019 15:59 | Bedrijfsnieuws | auteur Redactie

EINDHOVEN - Wie is de beste chauffeur van Nederland en wie is de beste van Europa en daarbuiten? De DAF Driver Challenge 2019 zal dit de komende maanden bepalen. De wedstrijd, die in meer dan 28 landen gehouden wordt, zal eindigen in een spectaculaire finale in september, dan wordt gestreden om de titel “International DAF Driver Champion 2019”.

Een goede chauffeur stimuleert zijn truck tot maximale prestaties. Hij/zij weet hoe je een maximale prestatie haalt uit iedere druppel brandstof, en hoe je de vracht veilig en tijdig vervoert op drukke tijden. En hoe je de truck in top conditie houdt. Tegelijkertijd begrijpt een goede chauffeur de verkeersregels uitstekend, neemt ladingsveiligheid serieus en past zich makkelijk aan aan alle weer situaties en ieder voertuigtype. Met andere woorden, een excellente trucker is een echte vakman of vakvrouw.

Onderscheidende factor

De DAF Driver Challenge bestaat uit drie rondes: het begint met de inschrijving, waarbij de chauffeur zichzelf introduceert en uitlegt waarom hij/zij een waardige deelnemer is. Chauffeurs kunnen zichzelf inschrijven of genomineerd worden door collega’s, familie of de dealer. De tweede ronde is een online test waaruit de beste presteerders uitgenodigd worden voor de finale op 22 juni. Toewijding, vaardigheden en passie zijn hierbij de onderscheidende factoren.

De Nederlandse kampioen wordt uitgenodigd voor de internationale finale op 28 en 29 september op het Goodyear Testterrein in Luxemburg.

Een wedstrijd voor iedere chauffeur

Deelname aan de wedstrijd is uiteraard voor alle chauffeurs, ongeacht het merk waar hij/zij in rijdt. Richard Zink, Directeur Marketing & Sales en Boardmember van DAF Trucks: ”Al tientallen jaren bouwen wij trucks met hoogstaand chauffeurscomfort en met een brede range aan technologieën, ontwikkelt om de chauffeur te ondersteunen. Wij dagen daarom alle chauffeurs uit om hun rijvaardigheden in onze excellente voertuigen te laten zien. “Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,759
Diesel1,464

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Foto's

Stuur uw foto's naar onze redactie, dan plaatsen wij deze voor u.

Truckoccasions

Rijverboden