Clicky

 
Transport Online - Apeldoorn geschokt door dood vier mannen op A1

Apeldoorn geschokt door dood vier mannen op A1

Apeldoorn geschokt door dood vier mannen op A1
23-04-2019 12:27 | Ongevallen | auteur ANP

APELDOORN - De vier dodelijke slachtoffers van het ongeluk maandag op de snelweg A1 bij Deventer zijn Apeldoornse mannen van 22, 23, 23 en 25 jaar. Dat maakte de politie dinsdag bekend. In Apeldoorn is geschokt gereageerd.

De mannen zaten bij elkaar in de auto. De wagen raakte maandagochtend vroeg van de weg af, botste tegen een paal en vloog in brand. Hoe het ongeluk kon gebeuren kon de politie dinsdag nog niet zeggen.

Waarnemend burgemeester Petra van Wingerden van Apeldoorn laat dinsdag weten dat ze ,,geschrokken is van het tragische ongeval''. De gemeente Apeldoorn heeft hulp aangeboden aan voetbalvereniging Columbia, waar twee van de vier mannen speelden. Ook de werkgevers van de slachtoffers, de Turkse moskee in Apeldoorn en amateurvoetbalclubs uit de regio reageren geschokt. Op de plek van het ongeluk langs de snelweg zijn bloemen gelegd.

Columbia organiseert dinsdagavond een herdenking voor de slachtoffers in het clubhuis. Voor de rest van de week zijn alle activiteiten van de voetbalclub afgelast. Of er in het weekeinde weer wordt gespeeld, wordt later besloten.

Foto's

  • Vydraulics
    Vydraulics

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Foto's

Stuur uw foto's naar onze redactie, dan plaatsen wij deze voor u.

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,968
Diesel1,869

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions
Rijverboden