Transport Online - Vier Volvo FH460 LNG trucks voor Limpens Elsloo

Vier Volvo FH460 LNG trucks voor Limpens Elsloo

Vier Volvo FH460 LNG trucks voor Limpens Elsloo
23-04-2019 11:22 | Nieuw Materieel | auteur Redactie

ELSLOO - Energiebesparing en CO2-uitstoot reductie zijn letterlijk een hot item op dit moment. "De maatschappij vraagt erom en onze klanten zijn er ook steeds nadrukkelijker mee bezig. Wij proberen al jaren onze ecologische voetprint zo klein mogelijk te houden. Zo verwarmen we onze hoofdlocatie al sinds 1998 met aardwarmte en hebben we 2.000 zonnepanelen op het dak liggen. Ook gaan we zeer bewust en zuinig om met water. We beseffen dat wij ook ons steentje bij moeten dragen aan het verder verduurzamen van het wegtransport", aldus Thijs Limpens.

"Met de aanschaf van vier nieuwe LNG trucks, die een CO2-besparing van twintig procent ten opzichte van diesel leveren, hebben we de volgende stap gezet met als uiteindelijk doel CO2 neutraal in de toekomst."

Shell breidt de stations waar LNG getankt kan worden steeds verder uit. "Met de komst van de stations in Maasmechelen en Herstal zijn we er ook van verzekerd dat we in de buurt van de thuislocatie kunnen tanken. Hiermee was voor ons de laatste drempel weggenomen om tot de aanschaf van de trucks over te gaan."

Wegens goede ervaringen met de diesel trucks uit het wagenpark is er gekozen voor de Volvo FH460. Deze zijn geleverd door Nebim uit Elsloo. "Door de goede kwaliteit en service die wij van hen gewend zijn was de eerste LNG truck al weer de 50ste truck die we van hen geleverd hebben gekregen. We wensen onze chauffeurs vele veilige en schone kilometers toe!"

Foto's

 • Plukon
  Plukon
 • Land Transport - Harkema
  Land Transport - Harkema
 • Dikla
  Dikla
 • J.Roeland
  ColdService

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,913
Diesel1,559

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen