Transport Online - Klomp Transport Harderwijk na jaren weer terug bij Mercedes-Benz Trucks

Klomp Transport Harderwijk na jaren weer terug bij Mercedes-Benz Trucks

Klomp Transport Harderwijk na jaren weer terug bij Mercedes-Benz Trucks
19-04-2019 17:24 | Nieuw Materieel | auteur Redactie

HARDERWIJK - Klomp Transport heeft recent haar 60-jarig bestaan gevierd. In die periode speelde ook de aanschaf van een nieuwe voorloopas trekker.

Uiteindelijk heeft Klomp Transport na jaren van afwezigheid weer gekozen voor een nieuwe Mercedes-Benz Actros 2548LS VLA 6x2/4. Het voertuig is onder andere voorzien van de Bigspace cabine, gestuurde voorloopas, versnellingsbak pto en een elektrische standairco. Hij is geleverd in de kenmerkende kleur Currygeel.

Het voertuig is door Mercedes-Benz dealer Wensink Harderwijk helemaal naar klantwens opgebouwd om zowel met de huidige als met de nieuw in bestelling staande Lako oplegger te kunnen rijden in dit speciale transport.

Al sinds 1958 verzorgt Klomp Transport BV in Nederland en de rest van Europa exceptionele Transporten en diensten, met in het bijzonder het transport van caravans, stacaravans, chalets en woonwagens. Klomp Transport BV is gespecialiseerd in uitzonderlijk vervoer.

Niet alleen het transport, maar ook de complete verplaatsing en met de daarbij horende demontage/montage van uw kostbare chalet, kan geheel door Klomp Transport verzorgd worden.

Foto's

 • J.Roeland
  PETER APPEL
 • J.Roeland
  dobbe
 • Hilmi Kilic
  Vale Logistics
 • Hilmi Kilic
  Vale Logistics


Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,742
Diesel1,409

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions