Nieuwe DAF voor Verhaegh Trading

Nieuwe DAF voor Verhaegh Trading
19-04-2019 14:11 | Nieuw Materieel | auteur Redactie

WINTERSWIJK - Bakker Bedrijfswagens uit Winterswijk heeft aan de firma Verhaegh Trading in Winterswijk, deze mooie DAF FTG XF.530 Super Space Cab afgeleverd. Verhaegh Trading is een echte DAF klant. Chauffeur Johan heeft de afgelopen 14 jaar op een DAF XF95 euro 3 rond gereden en deze is goed bevallen. De keuze voor een nieuwe truck was dan ook snel gemaakt. DAF!

Deze XF is voorzien van alle luxe interieur en exterieur opties. Luxe alcantara super air stoelen, LED koplamp units incl sproeiers, Luchthoorns, verlengde zonneklep incl. verstralers…. You name it en het zit erop. Men rijdt met een dieplader ten behoeve van transport van (harmonica) bussen & machines en een kipper t.b.v. schrootmaterialen. Om de as-lasten voor beide trailers goed uit te nutten is er dan ook gekozen voor een pneumatisch verstelbaar schuifframe/koppelschotel.

Verhaegh Trading is een gevestigde naam in Winterswijk. Voor inkoop/verkoop van trucks, trailers, onderdelen en bouwmaterialen bent u bij hen aan het goede adres.Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Truckoccasions

Rijverboden