Transport Online - Samantha de Jong: het gaat beter na sprong van balkon

Samantha de Jong: het gaat beter na sprong van balkon

Samantha de Jong: het gaat beter na sprong van balkon
19-04-2019 10:24 | Showbizz | auteur ANP

DEN HAAG - Samantha de Jong heeft voor het eerst van zich laten horen na haar zelfmoordpoging eerder deze week. "Goedemorge lieve mensen wil iedereen laten weten dat het wat beter gaat", schrijft de realityster, ook wel bekend als Barbie, vrijdag op Instagram.

Samantha, die al langer worstelt met psychische problemen, was van haar balkon in haar woning in Scheveningen gesprongen. "Ik heb er een gebroken pols aan over gehouden me bekken zijn gebroken."

De realityster wil niet dat mensen over haar oordelen. "Niemand weet wat ik mee maak in me leven ook ik heb veel verdriet al helemaal over me kids en de dingen die gebeurt zijn in mijn verleden alle instanties die in je nek zitte je continu bewijzen tegen over ander roddels die verspreid worden die niet waar zijn de media maakt je gewoon helemaal kapot."

De Oh Oh Cherso-ster hoopt op iets meer begrip voor haar situatie. "Ik hoef hier niet de zielige uit hangen maar oordeel niet alsje van iemands leven niks weet", zegt ze. "Voor de rest wil ik iedereen bedanken voor de lieve berichten."

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Goedemorge lieve mensen wil iedereen laten weten dat het wat beter gaat ik heb er een gebroken pols aan over gehouden me bekken zijn gebroken en nogmaals iedereen heeft een oordeel over mij mag je best hebben maar niemand weet wat ik mee maak in me leven ook ik heb veel verdriet al helemaal over me kids en de dingen die gebeurt zijn in mijn verleden alle instanties die in je nek zitte je continu bewijzen tegen over ander roddels die verspreid worden die niet waar zijn de media maakt je gewoon helemaal kapot en ik hoef hier niet de zielige uit hangen maar oordeel niet alsje van iemands leven niks weet voor de rest wil ik iedereen bedanken voor de lieve berichten x

Een bericht gedeeld door Samantha de jong ­čîčBarbie­čîč (@samantha_de_jong29) opNieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

De rijverboden voor deze week: maandag 29 juni t/m zondag 5 juli

Alle Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,679
Diesel1,317

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions