RWG slaat 2,5 miljoenste deep sea container over

RWG slaat 2,5 miljoenste deep sea container over
18-04-2019 10:33 | Bedrijfsnieuws | auteur Redactie

ROTTERDAM - Op woensdag 17 april 2019 is door Rotterdam World Gateway (RWG) de 2.500.000 deep sea container overgeslagen sinds de officiële opening in september 2015.

Deze 2,5 miljoenste deep sea move betrof een container van ONE en is gelost van de Yang Ming Witness. Ronald Lugthart, CEO van RWG: "Als organisatie zijn we trots op het behalen van deze nieuwe mijlpaal in de nog korte historie van RWG. Een teamprestatie van alle mensen die bij RWG werken en mede mogelijk door het vertrouwen van al onze klanten en stakeholders in RWG."  

RWG, 's werelds meest geautomatiseerde en innovatieve containerterminal, vervult een sleutelrol in efficiënte, duurzame, betrouwbare en veilige containerafhandeling. De terminal draait inmiddels ruim boven 90 procent van zijn capaciteit.

In samenspraak met zijn klanten en stakeholders zal RWG zijn dienstverlening blijven doorontwikkelen en uitbouwen op het gebied van op- en overslag en afhandeling van alle modaliteiten. De focus van RWG ligt hierbij op het ontwikkelen van achterlandconcepten, het aansluiten op de Container Exchange Route en het implementeren van Nextlogic. Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,759
Diesel1,464

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Foto's

Stuur uw foto's naar onze redactie, dan plaatsen wij deze voor u.

Truckoccasions

Rijverboden