Bijzondere schepen te bezichtigen op derde editie Meppel aan Zee

Bijzondere schepen te bezichtigen op derde editie Meppel aan Zee
18-04-2019 10:11 | Haven Nieuws | auteur Redactie

MEPPEL - Zaterdag 15 juni 2019 vindt de derde editie plaats van Meppel aan Zee. Meppel aan Zee is een open havendag. Het evenement verbindt letterlijk en figuurlijk de stad met de Meppeler Haven. Dit jaar is het thema ‘techniek en logistiek (werken en leren)’.

Vanwege dit thema is het MS Maxima van de Maritieme Academie uit Harlingen aanwezig. Dit opleidingschip ligt aan het Westeinde. In de Sethehaven ligt het MS Noorderkroon van Zeekadetkorps Urk. Beide schepen zijn gratis te bezichtigen. Ook een bezoek waard: In de Meppelersluis varen modelschepen van modelbouwvereniging De Skipper.

Het havenevenement Meppel aan Zee biedt bezoekers een kijkje in de keuken van bedrijven waar je normaal nooit komt.

Meppel aan Zee vindt plaats op zaterdag 15 juni van 10:00 tot 16:00 uur en is goed te combineren met een bezoek aan het Grachtenfestival. Het evenement is helemaal gratis.

Meppel aan Zee wordt georganiseerd door de Stichting Meppel aan Zee en is onderdeel van het Grachtenfestival. Het evenement wordt mede mogelijk gemaakt door Ondernemersfonds Meppel, Port of Zwolle, Rabobank MSS en Meppel vol Vaart.Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,762
Diesel1,467

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Rijverboden