Meiller asfaltkippers nu standaard geleverd met bluetooth

Meiller asfaltkippers nu standaard geleverd met bluetooth
18-04-2019 09:59 | Bedrijfsnieuws | auteur Redactie

UTRECHT - Transportoplossingen.com B.V. levert de Meiller asfaltkippers vanaf nu standaard met de laatste bluetooth technologie van Meiller.

Asfalt rijden vraagt om precisie en timing. Alleen bij de juiste temperatuur kan asfalt worden uitgereden en kan er een kwalitatief goed wegdek opgeleverd worden. Komt nog bij, dat de asfaltwereld al jaren bezig is met ‘Lage Temperatuur Asfalt’ met minder CO2-uitstoot. "Wij willen hier op inspelen door onze opleggers standaard uit te rusten met temperatuur registratiesysteem voorzien van Bluetooth technologie", aldus Richard Streefkerk, hoofd verkoop bij Transportoplossingen.com B.V.

Bij de thermo geïsoleerde asfaltkipper van Meiller is de stalen Halfpipe opbouw als basis gebruikt. Aluminium komt vanwege de hoge thermische geleidbaarheid niet in aanmerking daar deze de stalen opbouw met de factor 4 overschrijdt. De Meiller Halfpipe opbouw wordt aan de buitenzijde compleet met een hydrofobe isolatiestof ingepakt, welke bestendig is tegen vocht en 200ºC hitte verdraagt. Koudebruggen worden systematisch geëlimineerd. De RVS buitenbekleding is geheel geschroefd om eventuele reparaties bij ongeval te vergemakkelijken. De kap wordt standaard met een MEILLER thermoschuifdak of hydraulische milieukleppen afgedekt.

Asfaltkwaliteit met precieze meettechniek

Hoogwaardige meettechniek bewaakt op vijf punten de temperatuur in de kipperopbouw - zij wordt tegen de hoeken van de zijwanden (vier keer) en in de bodem geïnstalleerd. De gemiddelde temperatuur van alle sensoren kan op het Meiller Smartboard afgelezen worden. Een dicht transportprotocol bewaakt verder iedere lading.

Per minuut wordt er gemeten en de temperaturen kunnen via een telematica systeem worden gevolgd maar kunnen via Bluetooth ook via de Meiller app op de smartphone worden uitgelezen. De Meiller app is verkrijgbaar via de Appstores in IOS of Android.Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,759
Diesel1,464

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Rijverboden