Transport Online - Belg schiet vrouw en twee kinderen dood

 


Belg schiet vrouw en twee kinderen dood

Belg schiet vrouw en twee kinderen dood
18-04-2019 09:49 | Buitenland | auteur ANP

WIJNEGEM - Een café-uitbater heeft in het Belgische Wijnegem bij Antwerpen zijn twee kinderen en vrouw doodgeschoten. De 50-jarige man bracht in de nacht van woensdag op donderdag thuis zijn kinderen om het leven en vermoordde daarna zijn 40-jarige vrouw in zijn café, meldt de Gazet van Antwerpen. Vervolgens schoot hij zichzelf in het hoofd. Hij bezweek in het ziekenhuis aan zijn verwondingen.

De café-uitbater was een bekende figuur in Wijnegem. "Iedereen kent hem als uitbater van het populaire supporterscafé van wielrenner Tosh Van der Sande, dit is verschrikkelijk om te vernemen'', zei burgemeester Ivo Wynants. "Woorden schieten tekort bij zo'n drama."

Volgens de krant hadden de uitbater en zijn vrouw in de loop van de dag ruzie gekregen, die in de avond escaleerde. De cafébaas, een ex-politieman bij de politie van Antwerpen, zou eerst naar huis gereden zijn en daar zijn 11-jarige dochter en 9-jarige zoon hebben gedood. Daarna zou hij terug zijn gekeerd naar het café, waar hij zijn vrouw doodschoot.Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,604
Diesel1,339

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Foto's

Stuur uw foto's naar onze redactie, dan plaatsen wij deze voor u.

Truckoccasions

Rijverboden