Clicky

 Vos Transport start failliet Claessens door

Vos Transport start failliet Claessens door
17-04-2019 10:55 | Faillissementen | auteur Redactie

DEVENTER - [update 11:37 uur] Vos Transport B.V. heeft overeenstemming bereikt over de overname van de transportactiviteiten en het personeel van Internationaal Transportbedrijf Gebr. Claessens uit Schimmert. Het bedrijf werd op 27 maart 2019 failliet verklaard.

Het bedrijf uit Schimmert is in 1925 opgericht en is een echt familiebedrijf. Claessens is gespecialiseerd in het transport van zowel complete als deelladingen en dat met name binnen de Benelux en naar en van Duitsland.

"Dit sluit naadloos aan bij de activiteiten van de vestiging van Vos Limburg. De vestigingen van Vos en Claessens liggen minder dan 40 kilometer uit elkaar. Dit alles tezamen is voor ons echt een goede mogelijkheid om de klanten van Claessens te blijven bedienen met het personeel waaraan ze gewend waren en in ieder geval door personeel uit de regio. Daarnaast kunnen de klanten die dat willen, profiteren van de stabiele netwerken en service die wij als Vos Group door heel Europa bieden", aldus Jules Menheere, Managing Director van Vos Deventer.

"Momenteel is er overleg met de huidige klanten en het personeel om te kijken wie er mee wil en we hebben er alle vertrouwen in dat we er met elkaar uit gaan komen", aldus Menheere. Het is dan ook nog niet bekend hoeveel personeel mee zal gaan in de doorstart cq overname. Bij Claessens werkten, volgens de curator, 25 werknemers. Volgens de curator zullen er slechts een paar chauffeurs en een planner worden overgenomen. "Mogelijk dat een aantal buitenlandse chauffeurs van de Duitse GmbH een contract wordt aangebonden, maar daar heb ik verder geen zicht op", aldus de curator.

De activiteiten en het personeel van Claessens zullen ondergebracht worden bij Vos Limburg. Vos heeft in Ittervoort ruim 5.000 m2 aan crossdock en meer dan 70 trekkende eenheden.

Vos heeft vestigingen in Deventer, Groningen en Ittervoort.

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Foto's

Stuur uw foto's naar onze redactie, dan plaatsen wij deze voor u.

Actuele Brandstofprijzen
Euro952,160
Diesel1,986

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions
Logistieke Marktplaats

Geen advertenties gevonden

meer logistieke marktplaats