Transport Online - Frans Bauer tekent bij RTL

Frans Bauer tekent bij RTL

Frans Bauer tekent bij RTL
16-04-2019 16:30 | Showbizz | auteur ANP

HILVERSUM - Frans Bauer stapt over naar RTL. De zanger heeft een contract getekend en start op 1 oktober. Dat heeft RTL dinsdag bekendgemaakt.

Frans, die de afgelopen jaren bij AVROTROS te zien was, gaat een muziekprogramma en een reisprogramma presenteren. De exacte invulling, titels en uitzenddata worden later bekendgemaakt. Ook de contractduur is nog niet onthuld.

De zanger deelde het nieuws zelf ook in een video op Instagram. In het clipje vertelt hij aan zijn gezin dat ze gaan verhuizen. "Ben dol blij!! Een nieuwe stap en uitdaging in mijn leven!! Ik ga ervoor!!!", schrijft de vrolijke Frans erbij.

Ook Peter van der Vorst is opgetogen door de komst van de zanger. "Ik ben ongelooflijk blij dat Frans terugkeert bij de zender waar in 2003 zijn televisiesucces begon met De Bauers", aldus de Directeur Content en Marketing van RTL. "Sindsdien is hij niet alleen meer de bekendste volkszanger van Nederland, maar heeft hij zich ook ontwikkeld tot een zeer veelzijdig presentator die dicht bij de kijker staat. Hij is authentiek, professioneel, een echte familyman en altijd optimistisch. Een perfecte match dus met RTL 4.”

Frans Bauer begon zijn tv-carrière met De Bauers bij RTL. De realitysoap won in 2004 de Gouden Televizier-Ring.Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,677
Diesel1,307

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Foto's

Stuur uw foto's naar onze redactie, dan plaatsen wij deze voor u.

Truckoccasions