SEGRO sluit nieuw contract met CSafe Global in Hoofddorp

SEGRO sluit nieuw contract met CSafe Global in Hoofddorp
16-04-2019 09:52 | Bedrijfsnieuws | auteur Redactie

HOOFDDORP - SEGRO, belegger en ontwikkelaar van logistiek en industrieel vastgoed, heeft een nieuwe, langjarige huurovereenkomst gesloten met CSafe Global op SEGRO Park Amsterdam Airport (SPAA). Het gaat om twee warehouse-units van in totaal circa 5.000 m2.

CSafe Global is een toonaangevende leverancier van passieve en actieve temperatuurgecontroleerde verpakkingen voor het veilig vervoeren van farmaceutische producten. CSafe opereert wereldwijd en selecteert optimaal bereikbare locaties voor hun vestigingen. Hoofddorp zal gaan fungeren als belangrijk Europees servicecentrum voor de Benelux-regio.

De tweede fase van SEGRO Park Amsterdam Airport, dat de BREEAM Excellent status heeft behaald, is in Q4 van 2018 opgeleverd en herbergt zes warehouse-units. Twee hiervan zijn inmiddels verhuurd aan DHL, een aan API Netherlands en nu twee aan CSafe. Met deze nieuwe overeenkomst is er op deze locatie nog een unit beschikbaar van circa 2.500 m2.

Nicole Grasso, Acting Head of SEGRO Netherlands: "We verwelkomen CSafe graag als nieuwe klant in onze portefeuille. SEGRO Park Amsterdam Airport is modern en duurzaam, klaar voor een lange toekomst en ligt op een geweldige locatie. We kijken uit naar een productieve relatie met CSafe, waarin we altijd blijven zoeken naar de optimale manier om tegemoet te komen aan hun vraag.”

Tom Weir, Vice President Global Operations bij Csafe Global: "We zijn erg enthousiast over onze verdere uitbreiding in Europa met de opening van deze nieuwe operatie in SEGRO Park. De faciliteiten van het gebouw in combinatie met de ligging vlakbij de luchthaven geven ons precies wat we nodig hebben om onze diensten te kunnen verbeteren richting onze klanten. Om aan de vraag te kunnen voldoen van onze Europese klanten die gebruik maken van onze passieve en actieve temperatuurgecontroleerde verpakkingen, vormt deze nieuwe locatie een belangrijke basis.”

Nieuwe ontwikkelingen

In 2019 zal SEGRO haar portfolio op SEGRO Park Amsterdam Airport (SPAA) blijven uitbreiden.Er is gestart met de bouw van twee nieuwe distributiecentra (LC 2 en 3), wat nog eens 20.000 m2 zal toevoegen aan het park. En ook in Venray zal in 2019 worden gestart met de bouw van een nieuw logistiek complex (bedrijventerrein De Blakt). Dit zal een extra 45.000 m2 toevoegen aan SEGRO’s vastgoedportefeuille.

SEGRO is bij de deal met CSafe geadviseerd door CBRE, JLL en Stibbe.Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Truckoccasions

Rijverboden