Transport Online - Farm Trans neemt alle transportactiviteiten van Bart’s Logistics over

Farm Trans neemt alle transportactiviteiten van Bart’s Logistics over

Farm Trans neemt alle transportactiviteiten van Bart’s Logistics over
15-04-2019 13:34 | Bedrijfsovernames en fusies | auteur Redactie

ZEVENBERGEN - Aardappelhandelaar en frites producent ‘Bart’s Potato Company’, draagt vanaf april dit jaar alle wegtransport gerelateerde activiteiten over aan Farm Trans. Met het uitbesteden van het transport legt BPC de volledige focus op groei in de aardappelverwerking.

Het is geen toeval dat de twee familiebedrijven de krachten bundelen. Met service als de sleutel tot succes ligt een samenwerking als deze voor de hand. Beide bedrijven beschikken over agrarische roots, jarenlange ervaring binnen de sector en streven naar innovatie zonder de authenticiteit te schaden.

BPC verzorgde in het verleden haar eigen vervoer via Bart’s Logistics. Met de uitbreiding van de diensten, waaronder aardappelverwerking, hebben zij gekozen om het transport over te dragen aan een full service transportbedrijf.

Farm Trans biedt als transportspecialist het volledige pakket aan bulk en geconditioneerde logistieke diensten aan, waardoor BPC volledig wordt ontzorgd voor zowel inkomend als uitgaand transport.

Met een uitgebreid aanbod aan diensten in Europa is Farm Trans al sterk vertegenwoordigd in de BeNeLux, Duitsland, het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk en Oost Europa. Door de toevoeging van deze activiteiten, werknemers en materieel wordt de dekkingsgraad opnieuw vergroot. Met de overname vergroot Farm Trans het vervoerd volume met ruim 300.000 ton op jaarbasis.

Met de oprichting van een onderneming in België versterkt Farm Trans haar positie als full service transportbedrijf. Een mijlpaal waarvan niet alleen de huidige partners profiteren maar zeker ook de rest van de markt.Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,665
Diesel1,307

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Foto's

Stuur uw foto's naar onze redactie, dan plaatsen wij deze voor u.

Truckoccasions