Transport Online - AB Texel neemt Belgische Transport Impens over

AB Texel neemt Belgische Transport Impens over

AB Texel neemt Belgische Transport Impens over
13-04-2019 11:49 | Bedrijfsovernames en fusies | auteur Redactie

TEXEL/OOSTROZEBEKE - Logistiek dienstverlener AB Texel Group neemt per 9 april 2019 de Belgische onderneming Transport Impens over. Met deze overname breidt AB Texel Group het transport van agrarische producten in België en Frankrijk uit.

Transport Impens is gespecialiseerd in het transport van losgestorte producten, zowel agrarisch als industrieel. Daarnaast vervoert het familiebedrijf gepelletiseerde stukgoederen en goederen in big bags en kisten. Transport Impens heeft een gevarieerd wagenpark met onderlossers, graankippers, asfaltkippers, walking floors en tautliners.

Er wordt dagelijks gereden in België, Frankrijk, Duitsland, Luxemburg en Nederland. AB Texel Group vervoert in deze landen eveneens losgestorte agrarische producten. Daarnaast is AB Texel Group gespecialiseerd in het transport van veevoer, meel, (vloeibare) zuivel en gekoelde foodproducten.

Dirk Impens, directeur en eigenaar van Transport Impens: “We zijn een familiebedrijf en staan voor professionele en persoonlijke dienstverlening. Dit herkennen we bij AB, ondanks de grootte van het bedrijf. Het wordt voor mij tijd om terug te treden. Om de toekomst van Transport Impens zeker te stellen is de overname door AB voor mij een logische en geruststellende stap. Zowel wat betreft onze medewerkers als klanten. Onze dienstverlening wordt gegarandeerd en verder verbeterd.”

Dennis Wetenkamp, directeur van AB Texel Group, vult aan: “AB en Impens werken al jaren nauw samen. We rijden voor een groot deel voor dezelfde klanten. Die klanten willen we zo goed mogelijk van dienst zijn. De overname van Impens past daarbij. We versterken zo ons netwerk in België en Frankrijk. Landen waar voor ons groeimogelijkheden liggen.”

Transport Impens is gespecialiseerd in het transport van losgestorte goederen, zowel agrarisch als industrieel. Daarnaast vervoert het familiebedrijf gepelletiseerde stukgoederen en goederen in big bags en kisten. Met het wagenpark van zo’n 30 onderlossers, kippers, zelflossers en tautliners wordt dagelijks gereden in België, Frankrijk, Duitsland, Luxemburg en Nederland. Transport Impens heeft meer dan 50 jaar ervaring in het op maat aanbieden van transportoplossingen in Europa.

Foto's

  • J.Roeland
    AB Texel


Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,743
Diesel1,407

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions